Klachtenregeling

Bent u niet tevreden over uw behandeling bij Mondhygiëne Oisterwijk?

In mijn praktijk probeer ik u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het voorkomen dat er een situatie voordoet waarover u niet tevreden bent. Mocht u zich niet goed geholpen voelen of vind u dat iets beter kan, laat het mij dan weten. Elke klacht is namelijk een kans om mijn zorg voor u te verbeteren. U kunt ten alle tijde contact met mij opnemen zodat we uw klacht kunnen bespreken en samen kunnen zoeken naar een oplossing.

Bent u daarna nog niet tevreden of komen we er samen niet uit? Dan kunt u een klacht indienen bij de Stichting Klachten en Geschillen Eerstelijnszorg (SKGE). De klachtenfunctionaris is onafhankelijk en onpartijdig en kan samen met u naar een oplossing zoeken, zoals bemiddelen tussen u (de patiënt) en mij (de zorgverlener). De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. Wilt u hulp van een klachtenfunctionaris? Vul dan het klachtenformulier in op de website van SKGE.

Bij mij is iedereen welkom, ook zonder verwijsbrief

Door de goede vindbaarheid en bereikbaarheid van mijn vrijgevestigde praktijk in het centrum van Oisterwijk benaderen steeds meer klanten mij rechtstreeks.
Ook zonder verwijzing van uw tandarts kunt u bij mij terecht!

Met een gezonde mond blijf je lachen!

© mondhygieneoisterwijk.nl | Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites