Bereikbaarheid

De praktijk is gevestigd aan Lindeplein 6A te Oisterwijk.

U kunt uw fiets voor de praktijk parkeren.  

De praktijk is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Komt u met de auto, dan kunt u uw auto het gemakkelijkste parkeren aan de spoorlaan of in de overdekte parkeergarage onder het Tiliander.

Parkeren aan de spoorlaan

U kunt gratis parkeren of met de blauwe schijf aan de spoorlaan links van de spoorwegovergang aan de Joannes Lenartzstraat. Naast deze parkeerplaats kunt u altijd parkeren bij Q-park voor een regulier tarief van €1,06 per 60 minuten of een gedeelte hiervan. Vervolgens steekt u de spoorlaan over en kunt u via de Tuinweg de praktijk bereiken. De praktijk is gevestigd links naast Brownies & Downies aan de rechterzijde van het Lindeplein.

Parkeergarage Lindeplein

De overdekte parkeergarage aan het Lindeplein ligt onder het Tiliander. U kunt hier parkeren tegen een tarief van €1,70 per 60 minuten of een gedeelte hiervan. Indien u aan de achterzijde de parkeergarage verlaat ziet u direct de praktijk aan uw rechterzijde van het Lindeplein, links naast Brownies & Downies.

Bij mij is iedereen welkom, ook zonder verwijsbrief

Door de goede vindbaarheid en bereikbaarheid van mijn vrijgevestigde praktijk in het centrum van Oisterwijk benaderen steeds meer klanten mij rechtstreeks.
Ook zonder verwijzing van uw tandarts kunt u bij mij terecht!

Met een gezonde mond blijf je lachen!

© mondhygieneoisterwijk.nl | Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites