Skip to main content

Tanden bleken

Tanden bleken: een natuurlijke witte lach met een behandeling bij Mondhygiëne Oisterwijk!

Een stralende lach! Wie wil dat nou niet? Met een bleekbehandeling bij Mondhygiëne Oisterwijk krijgt u die natuurlijk witte tanden terug! Mondhygiëne Oisterwijk verzorgt bleekbehandelingen zonder waterstofperoxide. Dit doe ik in samenwerking met ProfiDental. ProfiDental is een cosmetisch tandenbleekmiddelconcept met en zonder waterstofperoxide. Het is ontwikkeld in samenwerking met tandartsen en laboratoria en gecertificeerd na tal van langetermijntests.

Een bleekbehandeling begint met een grondige reiniging; uw gebit wordt ontdaan van jarenlange vervuiling als gevolg van kleurstoffen in uw voeding. Ook tandsteen wordt verwijderd zodat de bleekgel goed kan inwerken. De ProfiDental gel wordt in de behandelstoel op uw tanden aangebracht en bevat een actief bleekmiddel dat wordt geactiveerd door een LED-lamp. Het bleekmiddel dringt door in de verkleuringen van het tandoppervlak en lost het op. Deze vorm van cosmetisch bleken van tanden is geheel veilig en zonder bijwerkingen. Na afloop ontvangt u een onderhoudsschuim. De consumptie van kleurstof houdende voedingsmiddelen heeft namelijk invloed op de terugloop van het resultaat na het bleken. Dit proces kun je vertragen door na het bleken deze schuim te gebruiken die speciaal daarvoor ontwikkeld is.

Twijfel u of deze bleekmethode iets voor u is en wilt u liever eerst een vrijblijvend consult? Dat kan ook!

Tijdens een eerste consult vooraf bekijk ik uw huidige tandkleur en kan ik zien of deze bleekmethode geschikt is voor uw gebit. Eerder geplaatste kronen en witte vullingen kunnen namelijk niet worden mee gebleekt. Samen bekijken we wat de haalbare bleekresultaten voor uw gebit zouden kunnen zijn. Ook bespreek ik met u de kosten van het bleken. Houdt er namelijk rekening mee dat bleken een cosmetische behandeling is en daardoor niet wordt vergoed door uw zorgverzekeraar.

Bent u enthousiast geworden? Neem dan gerust contact met mij op om een afspraak in te plannen.